Ние произвеждаме благоуханен тамян по древна светогорска рецепта. Използваме за суровина натурален тамян добит от Йемен, Судан и Египет – без примеси и изкуствени втвърдители. Нашата селекция от висококачествени аромати е създадена по редки и стари рецепти с най-доказалите се във времето аромати – Йерусалим, Византино, Спарто, Назарет, Фули, Черна Роза, Пасхаля и най-известният ни и търсен аромат Смирна.

Крайният продукт се характеризира с неповторимо качество, благодарение на което е високо ценен в православния свят. Може да познаете произведения от нас тамян по отличаващата се златисто-кехлибарена кутия, произведена от висококачествен картон с изображение на глаголицата на дъното.

Ние внасяме суров тамян с доказан произход, добит от Йемен, Судан и Египет. Суровия тамян бива няколко вида според дърветата от които се добива и големината на зърната.

Колекциите на различните манастири се преповтарят като имена на ароматите, но често има отличаваща се нотка характерна за всеки производител. Това е така защото през годините майсторите на тамян са превърнали в изкуство намирането на най-добрия аромат, с който да въздигнат молитвите си по време на богослужение.

За връзка с нас

+ 359 882560264

greeklivani@gmail.com